Nyheter från DF

Årsstämma 2018

(2018-04-19 14:49)
18 april hölls årsstämma på Kvarnporten i Falun. 25 förbund representerades av 37 ombud.

PeO Karlström tilldelades Dalarnas Idrottsförbunds förtjänsttecken i guld, PeO har varit i idrottens tjänst i mer än 50 år.

Idrottsföreningar och förbund är egna juridiska personer. Ni har ansvar för hur ni behandlar och hanterar personuppgifter, dvs hur ni samlar in, behandlar, uppdaterar medlemmarnas personuppgifter.

Sommaridrottsskola 2018

(2018-04-16 12:50)
Som tidigare år arrangerar vi GRATIS aktiviteter för föreningar som bedriver sommaridrottsskolor i Dalarna. I år erbjuder vi fem teman med utgångspunkt i Svensk Idrotts gemensamma vision Strategi 2025.

I Månadens vissling träffar vi 16-åriga Simon Eriksson ifrån Falun. När Simon började döma ishockey var han 13 år gammal och han hade aldrig spelat ishockey. Idag lever han ett aktivt liv med många bollar i luften.

Insamlingsevent

(2018-04-12 15:00)
Passa på att rensa vinden, förrådet eller garaget. Lämna in idrotts- och fritidsutrustning så att de får ett "nytt liv". Kom gärna med utrustning som är aktuell för vår- och sommaraktiviteter.

Just nu söker vi personal inför sommaren 2018, sommaraktiviteterna kommer genomföras under vecka 25 måndag-torsdag och vecka 26 måndag-fredag.

Vi vill hälsa dig välkommen till våra nya fina lokaler. Till Idrottens hus ska du alltid känna dig välkommen, men denna dag hälsas du särskilt välkommen på fika och rundvandring.

Vad gör vi om olyckan är framme? Hur kan vi minska skaderisken? Syftet med utbildningen är att ledare och aktiva ska veta hur man tar hand om och behandlar en skada i det akuta skedet under idrottsutövandet.

Kursen syftar till att ge kunskap om kassörsspecifika funktioner i IdrottOnline Klubb rörande medlemshantering och avgifter.

Vi välkomnar dig till Idrottsfrukost. En mötesplats där idrottsintresserade deltagare under en tidig morgontimme samlas för att äta en god frukost, knyta kontakter samt diskutera aktuella frågor.

Göran Greider, författare, poet, debattör och journalist gästbloggar i april. "Idrotten minns jag helt enkelt som en värld, en underbar social värld, där själva tävlandet inte var så förbannat viktigt".

Deltagarna får en fördjupad kunskap i hur man hanterar en hemsida i IdrottOnline Klubb.

Du som är aktivt elitsatsande på en prestationsnivå av landslagsklass, nationell toppnivå eller strax under, alternativt har du utvecklingspotential och en långsiktig ambition att utvecklas mot elit.

Att träna utomhus har blivit inne!

Tel: +46 72-552 32 82, +46 70-9921149
E-post: info@ornasik.se