Innebandy

Innebandy p -04/05

Ornäs Ik's innebandykillar födda -04 och -05 har gjort en fin innebandysäsong så här långt, när vi skriver januari 2017 i kalendern. De spelar seriespel i Pantamera Röd p-04 Södra, där de tydligt visat att många års innebandyspelande på byns skolgård och idogt tränande i Ornäs sporthall med laget gett resultat. Det fick de också bevis för när de i december deltog i Distriktsmästerskap i Innebandy på Lugnet i Falun,  då de tog med sig silverpokalen för sin åldersgrupp hem till Ornäs! Detta efter flera nervkittlande matcher i gruppspel, semifinal och avslutningsvis i final där de stod mot IBF FALUN, som slutligen tog hem segern.

Innebandycup April

Nu återstår resten av vårens matcher i serien, som kommer att krönas av en spännande resa till Örebro Innebandycup den 7-9 april där laget skall försvara Ornäs Ik's färger. Övernattning i skolsal, matcher i dagarna tre och förhoppningsvis lite andra roliga aktiviteter skall hinnas med. Det är nåt som laget verkligen ser fram emot! Förutom laget följer tränare och ett flertal föräldrar med för att supporta och heja på och tills dess lovar lagföräldrarna att en ny Ornäs Ik hejaramsa skall se dagens ljus. Vi hoppas på många spännande matcher i Örebro med fint och juste spel, som är lagets signum! Så oavsett om de åker hem med vinster eller förluster i bagaget hoppas vi att det skall bli en kul helg som bidrar till att förstärka den redan goda lagandan och kamratskapen. Hur det gick? Det får ni veta efter 9 april!
Uppdaterad: 2017-01-22 17:27
Skribent: Lena Rosén