Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Aktuella aktiviteter


Våra aktiviteter hittar du dels i infobladet, dels i kalendern, och dels kan det förekomma information via andra kanaler.

Infobladet

I infobladet hittar du information om aktiviteter och annat som rör föreningen. Det täcker ett läsår och kan laddas ner här. Där hittar du enkelt dagar och tider för alla våra aktiviteter och grupper.

Kalendern

Aktiviteter som dyker upp under året hittar du i vår kalender (startsidan). Där finns ibland även de aktiviteter med som finns i infobladet. Ornäs IK kalender (på startsidan)

Facebook

Ornäs IKs sida på Facebook Information som ska ut med kort varsel kan hamna på vår facebooksida. Här kan det t.ex. handla om någon aktivitet som blir inställd med kort varsel p.g.a. sjukdom, diskussioner om samordning av bilresor, m.m. Denna kanal används främst för den som är generellt intresserad av allt som händer, och inom de grupper där man vet att alla har facebook. Vår policy är att man ska inte missa något viktigt om man inte har Facebook - men ibland når man fler snabbare på det viset.

Spontana möten

Sist men inte minst uppmuntrar vi till att vi helt enkelt pratar med varandra, ringer varandra, och hittar på saker tillsammans! Ornäs (Ösjöområdet) är inte så stort - gå utanför dörren bara så hittar du nog någon som är träningssugen. ;-)

Uppdaterad: 16 SEP 2018 16:24 Skribent: Rikard Land

 

Postadress:
Ornäs IK
Dalsjö 55
78478 Borlänge

Kontakt:
Tel: +46725523282, +46706374532
E-post: This is a mailto link