Nya restriktioner i Dalarna

13 NOV 2020 18:50
  • Uppdaterad: 13 NOV 2020 18:50

Vi påminner om och anpassar verksamheten pga nya restriktioner i Dalarna

Nu har även Dalarna fått restriktioner/råd för att minska smittspridningen av covid 19. Restriktionerna gäller mellan den 12 november till den 10 december.

• Var och en bör avstå från att vistas i inomhusmiljöer där människor samlas som butiker, köpcentrum, museer, bibliotek, badhus och gym, med undantag för nödvändiga besök i exempelvis livsmedelsbutiker och apotek,

• Var och en bör avstå från att göra onödiga resor såväl inom som utom regionen.

• Var och en bör avstå från att delta i exempelvis möten, konserter, föreställningar, idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och ungdomar födda 2005 och senare.

• Var och en bör om möjligt, undvika att ha fysisk kontakt med andra personer än de som man bor tillsammans med.

Med anledning av dessa regionala allmänna råd rekommenderar Riksidrottsförbundet och däribland Gymnastikförbundet att föreningar i Dalarnas län ställer in alla träningar, läger och tävlingar fram till och med den 10 december. Detta gäller all verksamhet både inomhus och utomhus. Träningar för barn och ungdomar födda 2005 eller senare kan dock genomföras, men då bör man undvika övningar med passning, då fysisk kontakt ska undvikas.

I Ornäs IK behöver vi agera och hjälpa till att minska risken för smittspridning. Några av våra aktiviteter kommer att ställas in under den aktuella perioden:

INSTÄLLD: Rörlighetsträning söndagar 17.30

INSTÄLLD: Stationsträning söndagar 18.30

INSTÄLLD: Badminton söndagar 19.30

Övrig verksamhet genomförs som planerat om inget annat anges ifrån ledare/tränare.

Allmänna råd som att hålla avstånd, tvätta händerna och att inte delta på träningar vid symptom gäller samtliga medlemmar, även barn och ungdomar.

Ornäs IK håller i och håller ut!

Skribent: Malin Jonsson

Tel: +46725523282, +46706374532