Ornäs IK söker kassör

12 JUL 2020 13:53
Ornäs IK söker kassör
  • Uppdaterad: 12 JUL 2020 13:53

Vill du få erfarenhet av styrelsearbete, en värdefull merit, ta ansvar och jobba tillsammans med andra engagerade människor? I så fall är du välkommen att bli vår nya kassör.

Ornäs IK är en mindre idrottsförening, med olika sektioner, som i år firar 50 år. Målet är att erbjuda idrott och fysisk aktivitet i gemenskap för alla invånare i kring Alsbäck, Ornäs och Torsångsområdet för att främja ett aktivt liv, välbefinnande och hälsa.

Som kassör sitter du i styrelsen för Ornäs IK och ansvarar för bokföring, fakturahantering och föreningens budget. Du har det övergripande ansvaret för föreningens ekonomi men får stöd av en arbetsgrupp kopplat till ekonomi samt även stöttning av resten av styrelsen. Arbetet är ideellt.

Det är en fördel om du har någon form av utbildning inom ekonomi, erfarenhet av Fortnox och/eller erfarenhet av liknande uppdrag.

Skicka ditt intresse snarast till Magnus HaldossonThis is a mailto link eller ring 072 - 552 32 82 så berättar vi mer.

Varmt välkommen till oss!

Skribent: Malin Jonsson

Tel: +46725523282, +46706374532